Økonomisk rådgivning

Økonomisk rådgivning

Regnskapsføringstjenester

MerVerdi AS er et autorisert regnskapsførerselskap og økonomikontor som hjelper kunder i Oslo og Akershus med økonomifunksjonen. Vi tilbyr rådgivning til små og mellomstore bedrifter som ønsker en forutsigbar og trygg økonomi. På den måten frigir man tid til andre viktige funksjoner i bedriften.

I tillegg til å føre regnskap, er vi rådgivere som hjelper kunder med å finne merverdier de sitter på. Ved hjelp av strategisk rådgivning kan vi finne skjulte verdier i ditt selskap du ikke var klar over.

Vi rådgir deg og bedriften din i alt fra skatterådgivning til finansrådgivning, samt våre betraktninger om bedriftens fremtidsutsikter. Vi kan også rådgi deg rundt aksjer, oppkjøp og bedriftens neste trekk.

Vi har lang erfaring og solid kompetanse innen økonomisk rådgivning. Vi setter personlig service først, og har et brennende ønske om å skape merverdi for våre kunder.

Dyktige økonomiske rådgivere

Alle bedrifter er unike, og har sine egne utfordringer. Vi er dyktige på å se helhetsbildet og hva som definerer nettopp din bedrift. Vi skreddersyr en løsning som passer både deg og din bedrift, og vi er aldri lenger enn en telefon unna. Vårt mål vil være å hjelpe din bedrift på best mulig måte, ved å gi deg de rådene som gir deg størst effekt.

Vi er alltid på jakt etter nye, spennende oppdrag og står på for å hjelpe våre kunder med å skape MerVerdi.

Ta kontakt for økonomisk rådgivning eller mer informasjon om hvordan vi i MerVerdi AS kan hjelpe.

Se også: Kontakt | Om MerVerdi