Referanser

Kundereferanser

Kundereferanser

Våre kunder er fornøyde og fulle av tillit til at vi håndterer deres behov innen regnskap og økonomi på en best mulig måte. Nedenfor kan du lese noen av våre referanser. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å snakke med noen av dem.

Snapper Solution: “Vi i Snapper Net Solutions har 11 ansatte, og utvikler hjemmesider og personalsystemer. Tidligere har vi benyttet oss av store regnskapsbyråer. Da fikk vi alltid en ny regnskapsfører når noe skulle gjøres. Vi ønsket å ha en fast person som kjenner til våre rutiner og vårt regnskap, og det har vi fått etter vi gikk over til MerVerdi. Vi er veldig fornøyde!”

Klatrebarna: “Vi i Klatrebarna har jobbet med MerVerdi siden 2009, og er veldig fornøyde med samarbeidet. Vi er et firma med to ansatte, hvor MerVerdi tar seg av all bokføring. Aller mest fornøyd er vi med at MerVerdi leverer mer enn forventet. I tillegg til bokføringen får vi gode finansråd og sparetips, dette har ført til at vi har spart flere tusen kroner.”

Jacobsen Matservice: “Jacobsen Matservice er et enkeltmannsforetak som gjennomfører demonstrasjoner av matvarer i dagligvarebutikker. “Vi er fornøyde med samarbeidet med MerVerdi, som har ansvaret for hele regnskapet vårt. MerVerdi yter god service, og man får raskt svar om det er noe man lurer på.”

TeleTec: “TeleTec driver med import av sikkerhetsprodukter til forhandlernettverk i Norge. Vi er meget fornøyde med MerVerdi. De er ryddige, flinke til å følge opp og lager gode rutiner vi kan følge. Jørn er også ekspert på Visma Business, og bistår oss om det er noe vi ikke forstår i systemet. MerVerdi hjelper oss med fakturering, bokføring, lønn, betalinger, leverandørfaktura.”

Van der Weele AS: “MerVerdi har rask og personlig service og er ærlige. De har fokus på at vi skal tjene godt og er pålitelige og tålmodige med oss som ikke kan så mye om regnskap. MerVerdi foretar regnskap, årsoppgjør og lønnsutbetalinger for oss.”