Om MerVerdi

MerVerdi – Din regnskapsfører på Nordstrand i Oslo

MerVerdi – Din regnskapsfører på Nordstrand i Oslo

MerVerdi AS er et autorisert og moderne regnskapsførerselskap og økonomikontor med fem ansatte, som holder til på Nordstrand i Oslo. Vi hjelper bedrifter i SMB-markedet i Oslo og Akershus med å skape merverdi gjennom redelig regnskapsføring. Er du på jakt etter god regnskapsfører med et personlig engasjement i at du skal lykkes? Vi er:

  • Et lokalt og passe stort regnskapsbyrå der hver kunde er like viktig
  • Oppdatert på alle lover, regler og forskrifter for god regnskaps- og forretningsskikk
  • Opptatt av punktlighet, redelighet, ærlighet og åpenhet
  • Gode på personlig service og har et brennende ønske om å skape merverdi for kundene
  • Dyktige økonomiske rådgivere og utførende regnskapsførere
  • Konkurransedyktige på pris, levering og kvalitet
  • Kun en telefon unna når våre kunder trenger oss

Disse treffer du hos regnskapsbyrået MerVerdi AS i Oslo:

Jørn Herbrand Dølving

Daglig leder og rådgiver

jorn@merverdi.as
+47 4160 1080

Jørn startet MerVerdi AS i 2010, og har siden det bygget opp et regnskapskontor der kunden hele tiden er i fokus. Han har lang og bred bransjeerfaring og er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler. Jørn er en imøte- kommende og dyktig økonomisk rådgiver, og brenner for at kundene skal oppnå gode resultater og en enklere hverdag.

John Backe-Bogstad

Autorisert regnskapsfører

john@merverdi.as
+47 9587 7466

John er en blid regnskapsfører med god erfaring innen kontering, bokføring, periodisering og avstemming. I tillegg har han meget gode kvalifikasjoner innen skatt og avgifter og NRS. Han har sin bakgrunn fra Høyskolen i Oslo og har jobbet som regnskapsfører i flere bransjer. Våre kunder opplever John som en analytisk, strukturert og nøyaktig regnskapsfører.

Hanna Lebedynska

Regnskapsfører

hanna@merverdi.as
+47 9756 7056

Hanna er en blid og positiv medarbeider med variert erfaring innen administrasjon og økonomi. Hun er organisert og nøyaktig i sitt arbeid, og våre kunder opplever henne som pliktoppfyllende og løsningsorientert. Hanna er faglig oppdatert og jobber daglig med fakturering, bilagsføring og årsoppgjør.

Rebecca Pedersen

Autorisert regnskapsfører

rebecca@merverdi.as
+47 9881 7777

Rebecca er en dyktig regnskapsfører med bachelor i revisjon og regnskapsføring, og hun er vår mest spesialiserte medarbeider. I tillegg til at hun er sertifisert regnskapsfører i eAccounting håndterer Rebecca alle våre utenlandske kunder med problemstillinger innenfor moms og skatt.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Snakk med oss om ditt behov og vi gir deg et uforpliktende tilbud. Ring +47 2156 6333 eller send e-post til jorn@merverdi.as

Vi leverer mange tjenester innen regnskapsføring og økonomi: