Om MerVerdi

MerVerdi – Din regnskapsfører på Nordstrand i Oslo

MerVerdi – Din regnskapsfører på Nordstrand i Oslo

MerVerdi AS er et autorisert og moderne regnskapsførerselskap og økonomikontor med fem ansatte, som holder til på Nordstrand i Oslo. Vi hjelper bedrifter i SMB-markedet i Oslo og Akershus med å skape merverdi gjennom redelig regnskapsføring. Er du på jakt etter god regnskapsfører med et personlig engasjement i at du skal lykkes? Vi er:

  • Et lokalt og passe stort regnskapsbyrå der hver kunde er like viktig
  • Oppdatert på alle lover, regler og forskrifter for god regnskaps- og forretningsskikk
  • Opptatt av punktlighet, redelighet, ærlighet og åpenhet
  • Gode på personlig service og har et brennende ønske om å skape merverdi for kundene
  • Dyktige økonomiske rådgivere og utførende regnskapsførere
  • Konkurransedyktige på pris, levering og kvalitet
  • Kun en telefon unna når våre kunder trenger oss

Disse treffer du hos regnskapsbyrået MerVerdi AS i Oslo:

Erik Grimmelid

Daglig leder

erik@merverdi.as
+47 4500 0523

Erik har økonomiutdannelse med spesialisering i regnskap fra handelshøyskolen ved NMBU. Erik har tidligere jobbet med logistikk og økonomi i store virksomheter. Han har stor interesse for økonomiske analyser og håndterer gjerne store datasett. Erik har bred erfaring med implementering, opplæring og brukerstøtte og har etter hvert utviklet en meget god og bred kompetanse innen regnskap, skatt og avgift, inkludert spesialregler for mange ulike bransjer.

Rebecca Pedersen

Autorisert regnskapsfører

rebecca@merverdi.as
+47 9881 7777

Rebecca er en dyktig regnskapsfører med bachelor i revisjon og regnskapsføring, og hun er vår mest spesialiserte medarbeider. I tillegg til at hun er sertifisert regnskapsfører i eAccounting håndterer Rebecca alle våre utenlandske kunder med problemstillinger innenfor moms og skatt.

Valeria Volkova

Regnskapsfører

valeria@merverdi.as
+47 9573 2116

Valeria har Bachelor i regnskapsføring og vil snart bli autorisert regnskapsfører. Hun er en blid og positiv medarbeider som setter kunden i fokus. Våre kunder opplever henne som en pliktoppfyllende og løsningsorientert medarbeider. Valeria er også en erfaren bruker av web baserte regnskapssystemer.

Jørn Herbrand Dølving

Autorisert regnskapsfører og rådgiver

jorn@merverdi.as
+47 4160 1080

Jørn startet MerVerdi AS i 2010, og har siden det bygget opp et regnskapskontor der kunden hele tiden er i fokus. Han har lang og bred bransjeerfaring og er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler. Jørn er en imøte- kommende og dyktig økonomisk rådgiver, og brenner for at kundene skal oppnå gode resultater og en enklere hverdag.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Snakk med oss om ditt behov og vi gir deg et uforpliktende tilbud. Ring +47 2156 6333 eller send e-post til jorn@merverdi.as

Vi leverer mange tjenester innen regnskapsføring og økonomi: