Om MerVerdi

MerVerdi – Din regnskapsfører på Nordstrand i Oslo

MerVerdi – Din regnskapsfører på Nordstrand i Oslo

MerVerdi AS er et autorisert og moderne regnskapsførerselskap og økonomikontor med fem ansatte, som holder til på Nordstrand i Oslo. Vi hjelper bedrifter i SMB-markedet i Oslo og Akershus med å skape merverdi gjennom redelig regnskapsføring. Er du på jakt etter god regnskapsfører med et personlig engasjement i at du skal lykkes? Vi er:

  • Et lokalt og passe stort regnskapsbyrå der hver kunde er like viktig
  • Oppdatert på alle lover, regler og forskrifter for god regnskaps- og forretningsskikk
  • Opptatt av punktlighet, redelighet, ærlighet og åpenhet
  • Gode på personlig service og har et brennende ønske om å skape merverdi for kundene
  • Dyktige økonomiske rådgivere og utførende regnskapsførere
  • Konkurransedyktige på pris, levering og kvalitet
  • Kun en telefon unna når våre kunder trenger oss

Disse treffer du hos regnskapsbyrået MerVerdi AS i Oslo:

Valeria Volkova

Team leder og Statsautorisert regnskapsfører

valeria@merverdi.as
+47 9573 2116

Valeria har Bachelor i regnskapsføring, Hun er en blid og positiv medarbeider som setter kunden i fokus. Våre kunder opplever henne som en pliktoppfyllende og løsningsorientert medarbeider. Valeria er også en erfaren bruker av web baserte regnskapssystemer. I tillegg til egne kunder har Valeria ansvaret for de andre regnskapsførerne i MerVerdi AS.

Van Le Pham

Statsautorisert regnskapsfører

van@merverdi.as
+47 4007 2790

Van er en dyktig regnskapsfører med lang erfaring i regnskapsføring innenfor mange ulike bransjer. Van er en problemløser, og gir seg ikke før det kan settes 2 streker under svaret.

Øistein Frantzen

Regnskapsmedarbeider

oistein@merverdi.as
+47 4124 0459

Øistein har en Bachelor i regnskap, og er nå i gang med praksisperioden for å bli statsautorisert regnskapsfører. Øistein har en brennende interesse for kundene, og har solid kompetanse på utenlandske kunder som får oppdrag i Norge.

Rebecca Pedersen

Statautorisert regnskapsfører

rebecca@merverdi.as
+47 9881 7777

Rebecca er en dyktig regnskapsfører med bachelor i revisjon og regnskapsføring, og hun er vår mest spesialiserte medarbeider. I tillegg til at hun er sertifisert regnskapsfører i eAccounting håndterer Rebecca alle våre utenlandske kunder med problemstillinger innenfor moms og skatt.

Jørn Herbrand Dølving

Daglig leder og Statsautorisert regnskapsfører

jorn@merverdi.as

+47 4160 1080

Jørn startet MerVerdi AS i 2010, og har siden det bygget opp et regnskapskontor der kunden hele tiden er i fokus. Han har lang og bred bransjeerfaring og er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler. Jørn er en imøte- kommende og dyktig økonomisk rådgiver, og brenner for at kundene skal oppnå gode resultater og en enklere hverdag.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Snakk med oss om ditt behov og vi gir deg et uforpliktende tilbud. Ring +47 2156 6333 eller send e-post til jorn@merverdi.as

Vi leverer mange tjenester innen regnskapsføring og økonomi: